BEIM

Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Peter Schmidt, d. 14-01-2014

Hej Bent, det er et flot stykke arbejde du gjort. Som slægtsforsker er det interessant at se andres hjemmesider og det ser rigtig fin ud. Jeg har forsket i min slægt nogle år og har ind til videre fundet godt og vel 200 aner og et stort antal af efterkommere. Jeg har lavet en anetavle, hvor baggrunden til min mors slægt er lyserød og til min fars slægt lyseblå. Desværre kan min hjemmeside ikke vise denne tavle, hvor alle farver og rammer forsvandt, grundet manglende konfigurering. Den kan ses på www.jelsroy.dk
Venlig hilsen, Peter Schmidt i Jels.

Hjemmeside:

Skrevet af Jørgen Schjær-Jacobsen, d. 06-12-2013

Hej Bent
Jeg er imponeret over dine beskrivelser af mange huse i Løgumkloster - sikke et arbejde det må have været at samle alle disse oplysninger. Som indfødt klosterbo (1936) finder jeg det meget interessant. Jeg håber du arbejder videre med de gader der mangler!
Men også en lille korrektion: Læge Højholt havde ganske vist en søn der hed Per, men det var ikke ham der var den berømte digter og forfatter. Sidstnævnte var søn af en lærer i Esbjerg.

Skrevet af Lise Østerberg BAHR, d. 01-06-2013

Hej Bent Beim.

Sikke en fin hjemmeside du har ! Meget fine billeder og historie. Jeg synes at kunne genkende navne (Bedsted sogn - via Brodersen historie ?)) -(www.alsnissen.dk) fra min egen BAHR / THOMSEN møllerslægter fra Fehmarn, Petersdorf, og bl.a. Husby, Handewitt/ Flensburg, slægten BAHR med indgift LANDT / LEMMEL apoteker slægt bl.a. DAS LEMMEL ARCHIV, og via Georg Bahrs anebog/slægtsbog med våbenskjold med BJØRNe på div. gulve, gamle 1100-tals slægt Bahr/Bare/Behr/((-Bering = Behr+ Ring-) Berend))/ ne Bahr, de Bahr von Bahr m.v. Svensk-Pommern, fra Strahlsund m.fl. Bogen er trykt hos trykkeriet i Bremen i 1924- ligger (ca. 100 sider på Gotisk) i arkiver i Kiel, Leipzig, Rigsarkiv København (Kgl. Bibliotek - via Poul Bredo GrandJean, Rigsarkivar ? - se google ham) i Heide Tyskland, og flere andre steder i Tyskland m.v.

Skrevet af Christina, d. 15-05-2013

Hej Bent.
Jeg er utrolig interesseret i min slægt og har fundet din hjemmeside. Fantastisk stykke arbejde du har udført og meget interessant læsning, især for min, da min mor er Christel Beim.... Tusind tak.
Venlig hilsen Christina Beim Lindskow

Skrevet af Ruth Clausen, d. 29-04-2013

Jeg er igang med slægtsforskning, Skrydstrup slægten. Jeg mener at Hans Hansen Skrydstrup, barn af Peter Hansen Skrydstrup Vestergade 3a er født den 20.december 1850 og at han blev bosiddende i Oksenvad.

Skrevet af Anne-Line (Eskildsen) Hellestrup, d. 13-01-2013

Hej Bent.
gennem en hilsen fra Jens Møller (gik i klasse med ham og din store søster Kirsten), kom jeg i dag tilfældigt ind på din hjemmeside - den ser spændende ud.
Jeg har kikket mig lidt omkring og kom til at læse under din skolegang, her nævner du dine klasse kammerater, der i blandt min lille søster Ritta (med 2 t'er) Eskildsen fra Draved, men hun kom altså først i din klasse i 6 klasse. Vi fra Draved gik nemlig i Ellum skole 1.-5.årg.
Det var bare en lille oplysning som du måske kan bruge.

Skrevet af Jørgen Elmegaard, d. 29-11-2012

Hej Bent.
Var elev på Silkeborg Høskole samtidig med dig. Kan genkende mange af eleverne på dine billeder. Har du kontakt til nogle af de "gamle" elever?

Skrevet af Karl Ove Jepsen, d. 01-10-2012

Hej Bent Beim!
Det var da en helt utrolig spændende side, vi her tilfældigvis faldt over, - specielt som forholdsvis ny beboere i Klostergade (15).
Jeg kan fortælle dig, at da vi flyttede ind 2002, havde vi besøg af forsikringsselskabets arkitekt, som vidste meget om husene i Klostergade. Han fortalte bl.a , at de fleste af husene er ældre end papirerne viser. Hvis de er bygget af genbrugs munkesten, som vort hus er, er de typisk fra omkring 1756.

Skrevet af Kirsten Andersen, d. 27-09-2012

Hej. Faldt tilfældigt over din hjemmeside da jeg søgte på dyrlæge Niels Carl Andersen - der var broder til min mands farfar. FLOT stykke slægtsforskning.

Mange slægtsforskerhilsner

Skrevet af Ebbe Thygesen, d. 14-06-2012

Hej Bent
Meget fint arbejde, som jeg har haft glæde af, da vi har fælles aner ved
Hendrich Hansen Trip (96). Bodil Marie Trip (gift Thygesen) datter af Mathias Hendrichsen (96b) er min oldemor.
Mvh, Ebbe

Skrevet af Eva Vajstedt, d. 18-04-2012

Hej!
Jeg går en gang imellem ind på din interesante hjemmeside og ser om der er kommet noget nyt. Gennem den har jeg fået kontakt med min gamle legekammerat, Birthe M Jepsen. Tak for det. En lille rettelse. Under Allegade 13 har du under fotografiet skrevet Elmealle 13.

Skrevet af Birthe Margrethe Jepsen, d. 12-03-2012

Hej fra Silkeborg!
Jeg er født i Løgumkloster 1940. Jeg lærte at cykle på Elmeallè, der lå bag vores have. Jeg legede med Eva Johansen. Mine forældre var lærere ved Løgumkloster Skole, da Holger Skovmand var skoleinspektør. Hack var min lærer. Jeg var skolekammerat med Friedel Fock. Jeg holdt min 50-års fødselsdag i Forsamlingshuset og min 60-års fødselsdag på Refugiet. Samlede vores konfirmandhold til Guldkonfirmation i Løgumkloster i 2004. Det er en meget fin hjemmeside , du har lavet. Det gav mig gode minder. TAK FOR DET!

Skrevet af Aase F. Wommelsdorff, d. 09-10-2011

Utrolig flot hjemmeside og spændende læsning

Skrevet af Birte Wienecke, d. 17-06-2011

Hej. Jeg er kommet til en Peder Feddersen g.m. Kirsten Nielsdatter , i Ballum, Han må være død ca 1773 da hun der bliver gift igen. Jeg har ikke kunne finde noget på ham, Han har muligvis en bror, Hans, også i Ballum. Kan du ud fra de oplysninger sige om de kan knyttes til din familie? mvh Birte

Skrevet af Laust Henriksen, Teglgård, d. 04-03-2011

Nu har vi været inde at se på din interessante hjemmeside. Hilsen Laust og Kirsten

Her er jeg på landsarkivet i Viborg