Mojn Bent - jeg kunne nok ikke genkende dig, hvis jeg mødte dig på gaden men her kan du se min forandring

BEIM

Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Børge Marcussen, d. 17-02-2011

Hej Bent
Jeg har været inde på din Side og kan se at vi er i Familie gennem Tripslægten fra Emmerlev, det er en god side. v,h, Børge.

Skrevet af 5 klasse , d. 14-10-2010

Hej.... og tillykke med den 12/10
vi ville have kage i morgen ;););););)

Skrevet af Hanne Bergholt, d. 24-03-2010

Hej Bent, jeg "arbejder" sammen med Dycke Wraamann om at få arrangementet op at stå næste år i anledning af 40 året for vores konfirmation. En enkelt lille rettelse til det: Vores konfirmation var i 1971 ! og forløbig har jeg et efternavn på Jette (til konfirmationsbilledet) Elkjær Madsen.
Mange hilsener
Hanne (Jensen) Bergholt - ja, vi stødte jo på hinanden på mit kontor på Gram Skole

Skrevet af John Eskildsen, d. 18-03-2010

Hej Bent.
Jeg faldt lige over din hjemmeside og synes det var en interresant læsning. Det var helt sjovt at for ens erindringer genopfrisket. Til næste år er det 40 år siden vi blev konfirmeret, lidt skræmt at tænke på, hvor hurtig tiden dog går.

Skrevet af Lars Peter Stigsen, d. 08-03-2010

Hej Bent! Jeg fandt ved et rent tilfælde din hjemmeside. Den er meget flot!
Jeg arbejder pt. meget sammen med slægtninge i USA. Min morfar havde to brødre og to søstre der udvandrede, så der er meget at få rede på.

Med venlig hilsen

Lars Peter

Skrevet af Dycke Wraamann, d. 28-11-2009

Mojn Bent, min bror Dennis har sendt mig linket til din hjemme side, jeg syntes det er meget flot slægtsforskning du har foretaget, meget hyggeligt at læse om livet gennem generationer. Jeg har for ca. 1 år siden oprettet en gruppe på Facebook for konfirmater fra 4.4.1971, dette for om muligt at vi kan samles til et gensyn efter 40 år i 2011, du er velkommen til at sprede budskabet- hvis du har kontakt til nogen fra den gang.

Med venlig hilsen
Bager sønnen fra markedspladsen