BEIM

4 August Friedrich Wilhelm Beim

5 Catrine Marie Jensine Knak

(4) August og (5) Cathrine Beim

August er født i 1890 i Itzehoe i Nordtyskland. Da har er 8 år flytter familien til den daværende Nordtyske by Hadersleben. Her går han i skole og vokser op sammen med sine 4 søskende. 
Han bliver udlært elektriker i Haderslev og tager bl.a. til Hamborg for at få instalatøreksamen. Herefter bygger han elektricitetsværker rundt i Nordslesvig om dagen og underviser i elektronik på Haderslev tekniske skole om aftenen. 
Efter giftermålet med Cathrine Knak fra Magstrup arbejder han ca. et år i Pommern på et slot som elektriker.
I 1914 bliver han indkaldt til krigstjeneste og får hele krigen med frem til 1918. Tilbage i Haderslev bliver han elektrikermontør hos Waldemar Christensen og genoptager undervisningen på Haderslev Tekniske skole. 
De næste 38 år arbejder han som elektriker for Waldemar Christensen ind til sin død i 1956.

Cathrine er født 1887 i Magstrup. Her vokser hun op blandt sine 4 søstre. Familien er fattige og hun kommer hurtigt på arbejdsmarkedet efter skoletiden. Her arbejder hun som tjenestepige, mest i Haderslev by indtil hun bliver gift med August i 1911.

August og Cathrine får 2 børn sammen med 12 års mellemrum.

6 Eli Lassen Hansen

7 Anne Marie Kathrine Jensen

Eli er født på Løgumbjerg i 1903. Her vokser han op sammen med sine 3 brødre og 2 søstre. Efter skoletiden er han tjenestekarl forskellige steder i Nr. Løgum sogn. I 1926 bliver han gift med Anne Marie Jensen og herefter bygger de et husmandssted sammen. Her arbejder de begge frem til 1970 hvor de sælger gården og køber aftægtshus i Løgumgaarde. Eli dør i 1979.
 
Anne Marie er født i Abild ved Tønder i 1903. Her bor hun sammen med sine 5 søskende frem til familien i 1909 køber en stor gård i Vester Terp ved Løgumkloster. Efter skoletiden er hun bl.a. et år i København. Hun lærer kjolesyning i Løgumkloster og underviser andre. 
I 1926 bliver hun gift med Eli Hansen og sammen får de 5 børn hvoraf de 4 overlever barndommen. 

Efter Elis død i 1979 bor hun alene i 15 år i aftægtsboligen i Løgumgårde.

BEDSTEFORÆLDRE